Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

(Download) "Uutta vanhaa viisautta" by Lauren Brooke # eBook PDF Kindle ePub Free

Uutta vanhaa viisautta

📘 Read Now     ðŸ“Ĩ Download


eBook details

  • Title: Uutta vanhaa viisautta
  • Author : Lauren Brooke
  • Release Date : January 02, 2021
  • Genre: Fiction,Books,Kids,Sports & Recreation,
  • Pages : * pages
  • Size : 385 KB

Description

Heartlandin hevoshoitolaa luotsaava 15-vuotias Amy on jÃĪlleen kiperien kysymysten ÃĪÃĪrellÃĪ. Traumatisoitunut Mercury-niminen estehevonen ei suostu enÃĪÃĪ hyppÃĪÃĪmÃĪÃĪn. PystyykÃķ Amy auttamaan hevosta vai onko sen ura lopullisesti ohi? Kun Amylla on keinot vÃĪhissÃĪ, hÃĪn lÃĪhtee hakemaan apua vanhalta intiaanilta nimeltÃĪÃĪn Huten Valkopolku. Hevosten lisÃĪksi myÃķs pojat sekoittavat Amyn elÃĪmÃĪÃĪ – varsinkin Ty-niminen tallipoika...
"Uutta vanhaa viisautta" on suositun Heartland-kirjasarjan yhdeksÃĪs osa.
Nuori Amy on perinyt hevoshoitola Heartlandin ÃĪitinsÃĪ kuoleman jÃĪlkeen. Heartland ei ole mikÃĪ tahansa talli – se on paikka, jossa ongelmahevosille tarjotaan uusi mahdollisuus. Rakastettu kirjasarja tunnetaan myÃķs televisiosarjana.
Lauren Brooke on englantilaisten Linda Chapmanin ja Beth Chambersin yhteinen taiteilijanimi. He kirjoittivat yhdessÃĪ hevosaiheisen Heartland-kirjasarjan, josta on kuvattu myÃķs TV-sarjaa vuodesta 2007 lÃĪhtien.
Heartland on Lauren Brooken ja Working Partnersin luoma sarja, ja se on julkaistu Working Partnersin luvalla. © 2020. All Rights Reserved. Licensed by Working Partners.


Books Free Download "Uutta vanhaa viisautta" PDF ePub Kindle